Survivallen in teamverband
offerte aanvragen
Naast dat het leuk is om te doen, leer je ook veel van survivallen in teamverband. Daarom bieden we op maat gemaakte programma’s voor onderwijsinstellingen. Er zijn vaste programma’s waaruit gekozen kan worden, maar alles is geheel naar wens aan te passen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal kinderen en de hoeveelheid begeleiding die we vanuit de school kunnen inzetten.
Survival Zeskamp

Dit programma telt zes of acht verschillende onderdelen. Denk hierbij aan vlotbouwen, boogschieten of een mini-survival. Alle leerlingen gaan elk onderdeel af en beleven daardoor een leuke actieve dag met veel afwisseling.

meer informatie
Mega Survival

Bij de Mega Survival wordt een parcours uitgezet. Dit parcours bestaat onder andere uit touwbanen, een vlotoversteek en klim- en klauteropdrachten. De mogelijkheden van de Mega Survival zijn afhankelijk van de locatie.

meer informatie
Boeren Survival

Wanneer je kiest voor een Boeren Survival is de boerderij van Vockestaert (Adrianushoeve) de perfecte locatie. Hier kom je terug tot het echte boerenbestaan. In de polder loopt een kudde van 400 schapen met een herdershond en de herder kan je er alles over vertellen. De Survivalbus biedt bij deze boerderij allerlei survivalelementen met een primitief karakter. Denk aan boogschieten, een poldersurvival, boerengolf of vlotten bouwen.

meer informatie
Enthousiast geworden?