Locaties
Bij Survivalbus is geen locatie te gek. Wij komen, met de bus, naar de plek waar jij je kinderfeestje wilt houden en zetten daar alle activiteiten uit. Heb je een leuk park in de buurt? Een grote tuin bij opa en oma? We zullen er zijn!

Als je zelf geen plek hebt om het feestje te vieren hebben wij natuurlijk ook een aantal vaste locaties waar we terecht kunnen. Wat vind je bijvoorbeeld van het recreatiegebied Madestein in Den Haag, de boerderij Adrianushoeve in Schiedam of het mooie bos bij Outdoor Forest in Vlaardingen?

Recreatiegebied Madestein

Den Haag

Madestein is een van de grootste groengebieden van Den Haag met veel recreatievoorzieningen. Het ligt vlak aan de grens tussen Den Haag en Monster. Echte natuurliefhebbers spotten er een groene specht en soms zelfs een ijsvogel.

bekijk arrangementen

Boerderij Adrianushoeve

Schiedam

In het weidegebied van Schiedam, aan de noordrand van de stad, vind je de boerderij Adrianushoeve. In de wijde grazen ook verschillende soorten schapen.

bekijk arrangementen

Outdoor Forest

Vlaardingen

Met ruim 2,5ha bosgebied en allerlei verrassende ruimtes is Buitenplaats Vlaardingen een geweldige locatie voor jouw feest(je).

bekijk arrangementen
Enthousiast geworden?